Familiaal bemiddelaar Katrien

Katrien

Mijn motivatie als bemiddelaar 

Bemiddelen gaat voor mij over op een bepaalde manier in het leven staan, over het teruggeven van een conflict aan twee mensen, die niet meer of niet constructief met elkaar communiceren. We zijn het een beetje verleerd…
Het doet terugdenken aan de Afrikaanse wijzen onder de boom, die door te keuvelen met de mensen zelf heikele punten op een duurzame manier oplossen in de gemeenschap.
Ik heb zelf de ervaring van een zeer goed lopende communicatie met mijn ex-partner.
De communicatie en de mate van conflict na een echtscheiding, zijn cruciaal voor het ‘goedvoelen’ van alle betrokkenen in de toekomst. En daar kom ik voor op.

Mijn ervaring als bemiddelaar
Door een platform te geven om te ventileren en uit te spreken wat nog niet op tafel ligt, verbindend op te treden en mensen naar elkaar te laten luisteren, wordt iets bespreekbaar en duidelijk. Als bemiddelaar reik ik de nodige handvaten aan om terug om te gaan met mekaar, als ouders misschien, niet meer als partners, ofwel allebei nog.
Communiceren is als dansen, leiden, volgen, op elkaar inspelen, en vooral bijsturen. Ook al sta je wel eens op mekaars tenen, goeie bedoelingen en het erkennen van mekaar, maken een ontmoeting en een overeenkomst mogelijk.
Door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment in evenwicht aan beide partijen, creëer ik een sfeer van vertrouwen en het juiste klimaat om opbouwend te werken.

Katrien

CONTACT

Katrien Sansen
Erkend familiaal bemiddelaar I Juriste I ScheidingsConsulente

Ons aanbod

Wij zorgen ervoor dat u beiden als mensen centraal staat.

    • Professionele aanpak
    • Eén contactpersoon
    • Stappenplan
    • Begeleiding, info & advies
    • Erkende bemiddelaars  (cfr. wetsartikel 1727 § 6)